Tam Ekrandan çıkmak için
1 - Buraya sağ tıklayın.
2 - "Tam Ekrandan Çık" seçeneğini seçiniz.
Siteye giriş için uyum problemi yaşamamak adına Güncel tarayıcı kullanın!

6 Haziran 2024 - Perşembe


29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İtalya /Roma’ da  düzenlenen HIMSS’24 European Conference & Exhibition’a katıldık.

Avrupa’nın en prestijli sağlık teknolojileri fuarı olan HIMSS’24 European Conference & Exhibition, tüm sağlık profesyonellerini inovasyon ve işbirliği için bir araya getirdi.

Etkinlikte Öncü Sağlık Çözümlerimizle İz Bıraktık

Bilgi ve teknolojinin gücüyle küresel sağlık sisteminde özgün ve inovatif ürünler geliştiren AKGÜN, uluslararası platformlarda ülkemizin bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor. Firmamızdan Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Müdür Yardımcılarımız ve Yöneticilerimizin katıldığı etkinlikte standımızla yer aldık. Standımızda sağlık profesyonellerinin ürün ve  çözümlerimize ilgisi yoğundu.

Etkinlikte Hastane Bilgi Yönetim Sistemi ve  iVital Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi ile Yapay Zeka Destekli  X-Eye Mammo Meme Kanseri Karar Destek Sistemi, X-Eye Toraks Akciğer Görüntülerinde Bilgisayar Destekli Tanı Sistemi, X-Eye RibOut Kemik Baskılama Sistemi, Tele-Radyoloji ve Tele-Sağlık ürün ve çözümlerimizi sunduk.

Sağlıkta Dijital Dönüşümün Öncüsü AKGÜN

AKGÜN ileri teknolojik çözümleri ile yerinde, anında, kesintisiz, uçtan uca hizmet vermeye devam ediyor. Sağlık sektöründe ileri teknolojik ürünler geliştiren AKGÜN, sunduğu çözümlerle hayatı kolaylaştıran dijital hastaneye geçiş sürecine öncülük etmektedir. Kurduğumuz altyapı sayesinde hastaneler dijital kimliğe bürünmektedir. Böylece hastaların teşhis ve tedavi süreçleri hızlanırken sağlık profesyonellerinin de hayatı kolaylaşmaktadır.