Tam Ekrandan çıkmak için
1 - Buraya sağ tıklayın.
2 - "Tam Ekrandan Çık" seçeneğini seçiniz.
Siteye giriş için uyum problemi yaşamamak adına Güncel tarayıcı kullanın!

21 Ekim 2024 - Pazartesi


16-17 Ekim 2024 tarihleri arasında KTÜ’de gerçekleşen "Kariyer Expo 2024 Fuarına" katıldık.

Kariyer Expo 2024’te gençler iş dünyasından profesyonellerle tanışma, kariyer fırsatlarını keşfetme ve özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgi edinme fırsatı buldu. Etkinlikte ayrıca çeşitli sunum ve oturumlar yer aldı.

Geleceğinizi AKGÜN ile Planlayın

AKGÜN olarak üniversite sanayi işbirliklerimiz, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiğimiz istihdam projelerimiz ile gençlerimizi geleceğe hazırlamaya, nitelikli personel kazandırmaya ve bilişime yön vermeye devam etmekteyiz. Bilişim sektöründeki değişime ayak uydurabilecek, sektörün dinamiklerine uygun, yeniliklere açık, vizyonu geniş, fark yaratan, yeteneklerini işine yansıtabilen gençlerle sık sık bir araya gelmekteyiz.

Yer aldığımız Kariyer Expo 2024 Fuarında gençlerle AKGÜN’de kariyer ve gelecek planları kapsamında görüşmeler gerçekleştirdik. Kariyer fırsatları ve yenilikçi çözümlerimizi sunduğumuz standımıza katılımcıların ilgisi yoğundu.

Stantta AKGÜN İnsan Kaynakları Bilgi Yönetim Sistemi, Personel Bilgi Portalı, Personel/Demirbaş Lokasyon Takip Sistemi, AKGÜN İş Zekası, Elektronik Doküman Yönetim Sistemi, Elektronik Belge Yönetim Sistemi, HBYS, iVital Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi, X-Eye Mammo Meme Kanseri Karar Destek Sistemi, X-Eye Toraks Akciğer Görüntülerinde Bilgisayar Destekli Tanı Sistemi ürünlerimiz tanıtıldı.