Tam Ekrandan çıkmak için
1 - Buraya sağ tıklayın.
2 - "Tam Ekrandan Çık" seçeneğini seçiniz.
Siteye giriş için uyum problemi yaşamamak adına Güncel tarayıcı kullanın!

9 Ekim 2024 - Çarşamba


2-4 Ekim 2024 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesinin ev sahipliğinde Trabzon’da gerçekleşen “43. Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği (YA/EM) Ulusal Kongresinde” altın sponsor olarak yerimizi aldık.

Ana teması “Afet Yönetiminde YA/EM” olan kongrede afet yönetimi kapsamında ulusal ve uluslararası düzeyde afet risklerinin azaltılmasına ve afet yönetimi stratejilerinin güçlendirilmesine fayda sağlayacak sunumlar gerçekleştirildi. Üç gün süren kongrede akademik oturumların yanı sıra sektör panelleri, alanında uzman kişiler tarafından verilen dersler, bölüm başkanları toplantısı (Endüstri Mühendisliği Zirvesi), öğrenci ve uygulama proje yarışmaları ve daha başka birçok teknik ve sosyal program gerçekleştirildi.

AKGÜN Daima Sizinle…

Toplum yararına sürdürülebilir fayda sağlamayı misyon edinen AKGÜN, kurumsal sosyal sorumluluk projelerine sürekli değer yaratma ilkesi çerçevesinde hareket etmektedir. İnsana ve doğaya önem veren AKGÜN, çeşitli sosyal sorumluluk projelerini desteklemektedir. YA/EM Ulusal Kongresinde bu bilinçle yerini alan AKGÜN’e katılımcıların ilgisi yoğundu.

Stantta AKGÜN Personel/Demirbaş Lokasyon Takip Sistemi, AKGÜN İş Zekası, İnsan Kaynakları Bilgi Yönetim Sistemi, Personel Bilgi Portalı, Elektronik Doküman Yönetim Sistemi, Elektronik Belge Yönetim Sistemi, HBYS, iVital Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi, X-Eye Mammo Meme Kanseri Karar Destek Sistemi, X-Eye Toraks Akciğer Görüntülerinde Bilgisayar Destekli Tanı Sistemi ürünlerimiz tanıtıldı.