Tam Ekrandan çıkmak için
1 - Buraya sağ tıklayın.
2 - "Tam Ekrandan Çık" seçeneğini seçiniz.
Siteye giriş için uyum problemi yaşamamak adına Güncel tarayıcı kullanın!

9 Haziran 2020 - Salı


Sektörünün lokomotifi olan AKGÜN, kurulduğundan bugüne kadar global dünyadaki gelişmelere ve değişimlere öncülük etmektedir. Geliştirdiği dijital çözümler ile sağlık sektöründe yeni bir çağ başlatmıştır.

Endüstri 4.0 için temel olan yenilikçi üretim anlayışını benimseyen AKGÜN, yapay zeka teknolojisinin kullanıldığı devrim niteliğinde ürünler geliştirmiş ve piyasaya sunmuştur. Dijitalleşme süreçlerini destekleyici ürün ve çözümler geliştiren AKGÜN, Türkiye’nin akıllı hastaneler ile donatılmasına öncülük etmiştir. Türkiye’nin ilk dijital hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesinin tüm alt yapısında AKGÜN hastane çözümleri kullanılmıştır. Akıllı hastanelerde AKGÜN çözümleri ile tüm tıbbi, finans ve idari süreçlerin dijitalleşmesini ve hasta, sağlık personeli, birim, kurum ile kuruluşların tam bir entegrasyon içerisinde, bütünleşik bir yapıda çalışabilmesini sağlıyoruz. Ayrıca HIMSS dijitalleşme denetimlerinden başarıyla geçilmesini sağlayan çözümler sunuyoruz. Bu sayede de, yazılımlarımızı kullanan hastaneler HIMSS denetimlerinde en üst seviye olan Stage 7’ye sahip olabiliyorlar.

Kurumsal hayatı güçlendiren ve teknolojiye yön veren yapay zeka ürünlerimiz, mobil uygulamalarımız, dijital market ve Cloud’daki A’dan Z’ye çözümlerimizle hizmetindeyiz. Gelecek için teknolojik ürünler üreterek fark yaratıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Daha yararlı, daha kaliteli hizmet ve insanlığa faydalı yeni projelerimiz için çalışmaya devam ediyoruz.

Üretmiş olduğu ürünlerle marka değeri yüksek bilimsel nitelikli çalışmaları gerçekleştiren AKGÜN, sahip olduğu markaları tescil ettirmiştir.

 
 

Marka tescil belgelerimiz için tıklayınız.