Tam Ekrandan çıkmak için
1 - Buraya sağ tıklayın.
2 - "Tam Ekrandan Çık" seçeneğini seçiniz.
Siteye giriş için uyum problemi yaşamamak adına Güncel tarayıcı kullanın!

6 Kasım 2023 - Pazartesi


24 - 26 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşen “Bilişim Temalı Sanal İstihdam Fuarı”na katıldık.

İŞKUR tarafından iş arayanlara istihdam sağlamak amacıyla düzenlenen Bilişim Temalı İstihdam Fuarı, online olarak düzenlendi. Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Türkiye genelinde düzenlenen fuarda savunma sanayii, bilişim ve yazılım firmaları başta olmak üzere 120’den fazla firma yer aldı.

Sanal standımızla katıldığımız etkinlikte AKGÜN’e ilgi büyüktü.  Türkiye’nin her yerinden çevrimiçi olarak standımızı ziyaret eden katılımcılar “AKGÜN İnsan Kaynakları Politikamız, Yetenek Havuzu Projemiz ve Staj Olanakları” kapsamında bilgilendirildi.

AKGÜN & Dijital İK

AKGÜN insan kaynakları olarak hedefimiz; bilişim sektöründeki değişime ayak uydurabilecek, sektörün dinamiklerine uygun, yeniliklere açık, vizyonu geniş, fark yaratan, yeteneklerini işine yansıtabilen insan kaynağına sahip olmaktır.

Bu bağlamda, tüm İK süreçlerimizi dijitalleştirmekteyiz. Böylelikle işgücü, zaman, erişilebilirlik kriterlerini daha efektif kullanmakta ve çalışanlarımıza, yöneticilerimize ve adaylarımıza daha hızlı çözümler üretebilmekteyiz. % 100 yerli ve milli geliştirmekte olduğumuz yazılımlarımızla İK’nın önemli alanlarında seçme, yerleştirme, ölçme, değerlendirme, performans noktalarında fark yaratmakta, kurumsal hafızayı güncel tutabilmekteyiz.