Tam Ekrandan çıkmak için
1 - Buraya sağ tıklayın.
2 - "Tam Ekrandan Çık" seçeneğini seçiniz.
Siteye giriş için uyum problemi yaşamamak adına Güncel tarayıcı kullanın!

8 Şubat 2020 - Cumartesi


AKGÜN Üniversite Otomasyon Sistemi, üniversitedeki akademik ve idari süreçleri yürüten birimler arasında, tam entegrasyonu sağlayacak bir web uygulamasıdır.  Kurumunuzdaki süreçlerinizin bilgi teknolojileri üzerinde konumlandırılmasını sağlayan bir sistemdir.
 
Uygulama web uygulaması olarak çalışmakta kullanıcılarının kurumsal bir portal üzerinden erişimini masaüstü uygulaması tadında sunmaktadır. Uygulamanın bütün modülleri aynı kurumsal ve kullanıcı tarafından özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden erişimi mümkün kılmaktadır.

AKGÜN Üniversite Otomasyon Sistemi, otomasyonu güçlü ve esnek alt yapısıyla kullanıcılarına pratik ve hızlı çözümlerle yapılan işlemlerin hatasız ve hızlı yürütülmesini sağlamaktadır. Üniversitelerin etkileşim halinde olduğu tüm kurumları yakından takip ederek yapılan kanun veya yönetmelik değişikliklerini anında otomasyona uygulayarak her zaman bir adım önde olmayı başarmıştır. Ürettiği hızlı ve güvenilir çözümlerle kullanıcılarının yükünü en aza indirgemeyi hedeflemiştir.
 

Bilgi için aşağıdaki ürünlere Tıklayınız